ЈКП „Букуља“ се захваљује свим пријатељима који су се данас одазвали акцији чишћења приобаља језера Гараши. Површина језера је велика, али успели смо да очистимо већи део  површине његовог приобаља. Вредни људи добре воље, који су данас хтели и могли да учествују у акцији покупили су велике количине смећа и отпада коме никако место није поред градске акумулације.

Захваљујемо се Ловачком удружењу Букуља, које је за ову прилику припремило и храну и пиће за све учеснике акције, Удружењу угоститеља, риболовцима, спортистима, Групи грађана Аранђеловчани&Аранђеловчанке, Омладини Аранђеловца, појединцима који су се самостално придружили, запосленима из ЈКП-а(који су добровољно дошли испред фирме) и највише од свих друштвено одговорном предузећу „Универзум“ циглани, која је ЈКП „Букуља“ донирала камион смећар, а који је од данас у служби граду за чистији Аранђеловац.

Данашња порука свим суграђанима је да само заједно можемо учинити овај град лепшим и бољим местом за све становнике општине Аранђеловац.