ЈКП „Букуља“ Аранђеловац и компанија „Књаз Милош“ доо заједно са удружењима и организацијама организују еколошку акцију чишћења приобаља акумулације Гараши, а која је у колерацији са оствареним другим циљем на рецикломату и прикупљеним 20.000 амбалажних јединица за рециклажу. Ова важна акција ће се одржати 3. јуна 2023. године, са окупљањем у 9 часова на брани Гараши.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже у овој акцији чишћења. За све учеснике ће бити обезбеђене рукавице, џакови, штапови за чишћење, као и храна и пиће током акције. Ово је прилика да заједно допринесемо чистијем и здравијем окружењу, и да покажемо колико нам је стало до очувања природе.

Пријатељи ове акције су АТВ клуб „Букуља“, Удружење „Омладина Аранђеловац“, Спортски савез Аранђеловац, СРЦ „Шумадија“, ПапирПласт, Фонд за заштиту животне средине општине Аранђеловац, Ловачко удружење „Букуља“, Планинарско друштво „Букуља“, АирСофт Аранђеловац „Букуља“, Секопак доо, Удружење риболоваца, Удружење Aranđelovčani&Aranđelovčanke, Gimnazija „Милош Савковић“, Карате клуб „Аранђеловац“ и Карате клуб „Књаз“. Захваљујемо се свим партнерима на подршци и ангажовању.

Такође, позивамо и остала удружења, организације и појединце да нам се придруже у суботу, 3. јуна на брани Гараше. Ваша подршка и учешће су драгоцени у остварењу нашег циља – чистије и здравије природе.

Хвала вам унапред на вашем ангажовању и подршци.