Позоришна представа коју је ЈКП „Букуља” у сарадњи са фирмом „Секопак” организовала за наше најмлађе суграђане у парку ББ на отвореној сцени „Скупи своју амбалажу и носи на рециклажу” окупила је ученике скоро свих аранђеловачких основних школа, предшколског вртића „Дуга” али и малишане са својим родитељима, бакама и декама.

Деца су уживала у дружењу са Бодом, Јоцом и Миром. Научили су како се треба понашати према природи и рециклажној амбалажи, а на крају представе су пронашле ковчеге где се скупља благо, а то је овај пут место где се одлаже пластика, а која се може рециклирати и поново вратити у употребу. Овом приликом скупљене су велике количине пластичне амбалаже јер је улазница била 5 празних пластичних флаша. Нове занимљиве активности ЈКП „Букуља“ припрема за старије суграђане током лета.

Хвала пријатељима који су помогли да се представа технички реализује: Смотра уметности мермер И звуци, ЈКП „Зеленило” и Центар за културу. Хвала РТВ Сунцу и РТВ Шумадија који су медијски пропратили нашу акцију.