На наменски рачун ЈКП „Букуља“, намењен за куповину цистерне, данас је легла уплата из фирме Bekament, а ускоро очекујемо донацију и осталих фирми које су потврдиле учешће у нашем циљу да обезбедимо још једну цистерну за воду.
Аквизиција цистерне за воду јесте важан и интегралан део наших настојања за побољшање квалитета услуга које ЈКП „Букуља“ Аранђеловац пружа нашим суграђанима. Осим тога, са овом цистерном за воду, били бисмо на располагању и Ватрогасно спасилачкој јединици Аранђеловац.
Хвала фирми Bekament, Peštan doo, Trgošped-Ćirić, Arbag d.o.o, Omya Venčac d.o.o, Stublina doo, Zvezda d.o.o , Fortuna centar, ZvezdaS d.o.o. и Gerovit d.o.o. које су својим донацијама препозналe важност једног оваквог пројекта и подржавају нас и помажу да обављамо послове који су нам поверени, а такође, хвала свим суграђанима који редовно измирују своје обавезе према ЈКП „Букуља“ јер тиме, поред што стичу право на значајан попуст на редовност, нама омогућују да испоручујемо квалитетну вoду за пиће и одвојимо средства за куповину нових средстава за рад којима ћемо допринети развоју града.