Једна од активности којом се баве у РЈ Продаја је провера нелегалних прикључака на водоводну мрежу у општини Аранђеловац и њихово увођење у легалн систем.

У већини случаја овакви прикључци су последица искључења дужника из система водоснабдевања који решавају проблем самосталним прикључењем на водоводну мрежу. За такве „дивље“ прикључке нудимо договор о начину плаћања дуга према ЈКП-а уз легализацију прикључка и подсећамо да је крађа воде озбиљно кривично дело, а такође, угрожава цео водоводни систем.

Уколико наш позив на сарадњу није довољан бићемо приморани да овакве потрошаче искључимо из система водоснабдевања на главној водоводној линији и против њих поднесемо кривичну пријаву за крађу воде и угрожавање безбедности водоснабдевања грађана.

Овом приликом позивамо потрошаче, који на нелегалан начин користе услуге ЈКП „Букуља“, да сами дођу у просторије РЈ Продаја, у управној згради ЈКП-а, како би на што повољнији начин решили проблем. Такође, позивамо све суграђане да уколико имају сазнање да је неко нелегално прикључен на водоводну мрежу то пријаве на телефон 711-300.

Унапред се захваљујемо свим суграђанима на сарадњи!