Обавештавамо потрошаче општине Аранђеловац, који користе воду из градског водовода, да је инкасантска служба ЈКП „Букуља“ на терену и очитавање потрошње воде за НОВЕМБАР 2018. године је при крају. Потрошаче који сами очитавју своју потрошњу и они потрошачи који су већ заштитили своје мерне инструменте за предстојећу зимску сезону, подсећамо да стања са бројила доставе најкасније до четвртка 29.11.2018. године на шалтер рекламација и информација или телефоном на број 711-300.

Потрошачи могу искористити прилику да до 30.11.2018. године измире своје обавезе за комуналне услуге према ЈКП“Букуља“ и остваре попуст на редовност од 10% за физичка лица.

Позивају се потрошачи општине Аранђеловац који имају заостала дуговања према ЈКП „Букуља“ на измирење својих обавеза уз могућност склапања репрограма на заостала дуговања. За договор око измирења предметног дуга потрошачи се могу обратити у дирекцији ЈКП „Букуља“, канцеларија бр 7, код референта по утуженим предметима како би постигли договор о начину измирења својих друговања.

Редовним измирењем обавеза према ЈКП „Букуља“, осим што потрошачи стичу право на значајан попуст, омогућавају и ЈКП „Букуља“ да успешно обавља свој посао и да редовно испоручује квалитетну и безбедну воду за пиће.