Сваке године, пред почетак рада Зимске службе , дакле средином новембра, прави се план и распоред чишћења саобраћајница од снежних падавина у општини Аранђеловац. Зимској служби ЈКП „Букуља“ поверена је брига о центру града и насељима у граду, Штрабаг д.о.о. задужен је за све магистралне путеве, а приватно ангажована лица задужена су за излазе из града и села(Пресека, Баљковица и тд.).

Зимска служба ЈКП-а дежурство је започела од 15.новембра 2020.године, а са почетком снежних падавина ради пуним капацитетом у три смене, тако да је 24 часа свакодневно пет екипа на терену које обилазе градско језгро, чисте саобраћајнице и посипају их мешавином ризле и соли како би спречили појаву леда на путевима. Ове сезоне за рад Зимске службе JKP је опремљена , поред скипа који је купљен почетком 2020.године, са новим камионом Delphi 4×4, камионом, трактором, а од скоро и још једним скипом, који је захваљујући локалној самоуправи прешао у наше власништво. Сада је Зимска служба ЈКП „Букуља“ опремљенија за још једну JCB машину, која ће у многоме бити од помоћи и за све сезонске и ванредне радове које обављамо. Све наше машине опремљене су са раоником и епохом за посипање агрегата. Материјала за посипање саобраћајница има довољно.

Током свих ових снежних дана трудили смо се да информишемо суграђане о ангажовању Зимске службе на терену, а такође и да одговоримо на сваки позив грађана и добронамерну примедбу о пропустима у раду, које смо одмах исправљали. Надамо се да смо да сте задовољни радом Зимске службе ЈКП „Букуља“ и нашом бригом о саобраћајницама дела општине које су нам поверене на бригу.

ЈКП „Букуља“ увек уз своје суграђане!