На наменски рачун ЈКП „Букуља“, намењен за куповину цистерне, данас је легла уплата из фирме „ZvezdaS“, а ускоро очекујемо донацију и осталих фирми које су потврдиле учешће у нашем циљу да обезбедимо још једну цистерну за воду.

Аквизиција цистерне за воду јесте важан и интегралан део наших настојања за побољшање квалитета услуга које ЈКП „Букуља“ Аранђеловац пружа нашим суграђанима. Осим тога, са овом цистерном за воду, били бисмо на располагању и Ватрогасно спасилачкој јединици Аранђеловац.

Хвала фирми „ZvezdaS“ и „Геровит“ које су својим донацијама препознала важност једног оваквог пројекта и подржавају нас и помажу да обављамо послове који су нам поверени, а такође, хвала свим суграђанима који редовно измирују своје обавезе према ЈКП „Букуља“ јер тиме, поред што стичу право на значајан попуст на редовност, нама омогућују да испоручујемо квалитетну воду за пиће и одвојимо средства за куповину нових средстава за рад којима ћемо допринети развоју града.

Поштовани потрошачи,

У циљу очувања залиха воде у нашим акумулацијама поред апела за рационалну потрошњу све суграђане који имају бунаре молимо да употребљавају воду из њих у техничке сврхе. ЈКП Букуља ће свим заинтересованим суграђанима обезбедити дезинфекционо средство за дезинфекцију бунарских вода.

Од 22.07. 2021.год заинтересовани ће моћи да се јаве на Постројење за прераду воде (филтер станицу) и лично преузму средство у својој посуди (балон од 5л) као упутство за употребу дезинфекционог средства.

Унапред се захваљујемо свима који ће се одазвати и на тај начин нам помажу да се одржи континуитет у водоснабдевању.

У борби за смањење губитака у водоводној мрежи једна од активности којом се баве у РЈ Продаја је провера нелегалних прикључака на водоводну мрежу у општини Аранђеловац и њихово увођење у легалн систем.

У већини случаја овакви прикључци су последица искључења дужника из система водоснабдевања који решавају проблем самосталним прикључењем на водоводну мрежу. За такве „дивље“ прикључке нудимо договор о начину плаћања дуга према ЈКП-а уз легализацију прикључка и подсећамо да је крађа воде озбиљно кривично дело, а такође, угрожава цео водоводни систем. Са друге стране, постоје и они појединци чији прикључак никада није био у нашој евиденцији нити су икада добили техничку дозволу за прикључење на водоводну мрежу.

Како у неким случајевима наш позив на сарадњу, и могућност легализације оваквих прикључака по повољним условима, није довољан приморани смо да за такве потрошаче примењујемо меру искључења из система водоснабдевања на главној водоводној линији и против њих поднесемо кривичну пријаву за крађу воде и угрожавање безбедности водоснабдевања грађана.

ЈКП "Букуља" Аранђеловац ће организовати традиционални аранђеловачки вашар дана 26.07.2021. године. Место одржавања манифестације је у улици Краља Петра Првог од Ломине до Јадранске улице.

Обавештавају се заинтересована правна и физичка лица да ће се резервације продајних места вршити у просторијама ЈКП "Букуља" Аранђеловац, улица Бранислава Нушића бр.1- канцеларија на Зеленој пијаци, од 12.07-2021.године до 24.07.2021.године, радним данима од 7-14 часова, на телефон 034/715-344. Уплате вршити на благајни предузећа и на текући рачун 150-1685-30.

Дана 25.07.2021.године и дана 26.07.2021.године уплате ће се примати у закупљеном пословном простору у улици Краља Петра Првог, који ће бити видно означен.

У СЛУЧАЈУ ОДУСТАЈАЊА ОД РЕЗЕРВАЦИЈЕ УПЛАТЕ СЕ НЕЋЕ ВРАЋАТИ.

Сва додатна обавештења могу се добити на телефон 034/ 715-344.

ЈКП "Букуља" Аранђеловац оглашава лицитацију за закуп јавних површина за постављање забавних радњи на дан вашара 26.07.2021.

Почетна цена појединачних локација износи:

  1. Плато на кванташкој пијаци- код трафо станице 200.000,00 динара, 
  2. Паркинг-плато поред објекта Центар за социјални рад 90.000,00 динара.

У цену је урачунат ПДВ.

Услови за лицитирање су следећи: 

Последње вести