Поштовани,

ЈКП „Букуља“ Аранђеловац је предузела све мере према препорукама Владе Србије у складу са Уредбом о организовању рада послодавца за време ванредне ситуације и у складу са другим мерама. Поводом тога, обавештавамо све суграђане да ЈКП „Букуља“ Аранђеловац обуставља рад са странкама путем непосредног контакта до дана престанка ванредног стања. Сви грађани који желе да плате своје обавезе према ЈКП „Букуља“ могу то учинити електронским путем, на шалтерима поште или мењачница. За све новонастале проблеме, пријаву квара на мрежи или нејасноће могу се обратити на телефон 711-300 или електронским путем на email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 Због добре пословне сарадње са ЈКП „Букуља“ и локалном самоуправом Аранђеловац, друштвено одговорна компанија OMYA Venčac doo, већ традиционално, као и претходних година, донира 100 тона белог зрна у врећама од по 25 килограма за потребе уређења градског гробља „Рисовача“.

100 тона белог зрна биће бесплатно подељена закупцима парцела на градском гробљу за засипање закупљених земљаних опсега.

Заинтересовани корисници услуга могу се јавити у управу градског гробља „Рисовача“ од данас, петка 21.02.2017.године и сваког наредног радног дана од 8-14 часова или на телефон 720-771 како би преузели материјал којим су сами у обавези да изврше посипање на закупљеним гробним местима.

Поштовани,

Због вишенедељног сушног периода и превелике потрошње воде из градског водовода која се нерационално користи за заливање башта, пуњење базена и поливање дворишта, посебно у вечерњим часовима, доводе до дестабилизације водоводног система, због чега се може очекивати да у наредном периоду нећемо бити у могућности да уредно извршавамо испоруку воде и бићемо приморани да повремено искључујемо из водоснабдевања приградска и сеоска подручја.

 

Апелујемо на мештане општине Аранђеловца да се вода из градског водовода користи искључиво за пиће, хигијенске и санитарне потребе, а ми се надамо да ће наши суграђани убудуће рационалније користити воду из градског водовода и унапред се захваљујемо на разумевању и свести колико је важно да сви корисници прикључени на градску водоводну мрежу имају воду за пиће на својим чесмама.

Због техничких проблема и дестабилизације система овог преподнева нисмо у могућности да извршавамо испоруку воде мештанима села Венчани и Прогореоци, а у току данашњег дана доћи ће до редовне испоруке вода за пиће мештанима села Мисача и Раниловић.

Због кварова на водоводној мрежи мештани села Копљари, Бања- Јовичића крај и улице Светог Јоаникија искључени су из система водоснабдевања до 15,00 часова. Екипе РЈ водовода су на терену и потрудиће се да кварове санирају у што краћем временском периоду.

Извињавамо се потрошачима на неугодности, захваљујемо за разумевање и још једном апелујемо на све суграђане да воду рационално користе и искључиво за пиће, хигијенске и санитарне потребе.

Унапред захвални на Вашем разумевању!

Поштовани суграђани, у четвртак 6.06.2019. године од 08:00 до 12:00 часова, на територији града ће се спровести акција хуманог хватања и збрињавања паса без надзора.

Акцијом ће бити обухваћене све главне саобраћајнице у грду, школе, вртићи, угоститељски објекти, паркови и тд. Молимо држаоце паса да своје љубимце не пуштају на улицу без надзора.