Поштовани,

Због вишенедељног сушног периода и превелике потрошње воде из градског водовода која се нерационално користи за заливање башта, пуњење базена и поливање дворишта, посебно у вечерњим часовима, доводе до дестабилизације водоводног система, због чега се може очекивати да у наредном периоду нећемо бити у могућности да уредно извршавамо испоруку воде и бићемо приморани да повремено искључујемо из водоснабдевања приградска и сеоска подручја.

 

Апелујемо на мештане општине Аранђеловца да се вода из градског водовода користи искључиво за пиће, хигијенске и санитарне потребе, а ми се надамо да ће наши суграђани убудуће рационалније користити воду из градског водовода и унапред се захваљујемо на разумевању и свести колико је важно да сви корисници прикључени на градску водоводну мрежу имају воду за пиће на својим чесмама.

Због техничких проблема и дестабилизације система овог преподнева нисмо у могућности да извршавамо испоруку воде мештанима села Венчани и Прогореоци, а у току данашњег дана доћи ће до редовне испоруке вода за пиће мештанима села Мисача и Раниловић.

Због кварова на водоводној мрежи мештани села Копљари, Бања- Јовичића крај и улице Светог Јоаникија искључени су из система водоснабдевања до 15,00 часова. Екипе РЈ водовода су на терену и потрудиће се да кварове санирају у што краћем временском периоду.

Извињавамо се потрошачима на неугодности, захваљујемо за разумевање и још једном апелујемо на све суграђане да воду рационално користе и искључиво за пиће, хигијенске и санитарне потребе.

Унапред захвални на Вашем разумевању!