Екипа РЈ ВИК ЈКП „Букуља“ Аранђеловац извршила је недавно неопходну интервенцију на канализационој линији у насељу Врбица, недалеко од главног колектора. Ова хитна интервенција је била кључна како би се решио проблем зачепљења канализације које је проузроковано људским немаром. Осим тога, ова акција је имала за циљ да спречи потенцијални еколошки проблем, очува функционалност наше канализационе мреже и обезбеди несметано одвођење отпадних вода.

Позивамо све суграђане да обрате пажњу на стање канализационих одвода и да буду одговорни грађани тако што ће избегавати бацање влажних марамица, хигијенског отпада, шута и остатака хране у канализацију. Овакви непрописни поступци могу довести до блокада и оштећења система, што може узроковати озбиљне проблеме.

Ваша сарадња и пажња према овој теми су од суштинског значаја за очување инфраструктуре и спречавање потенцијалних проблема у будућности. Очување чистоће и исправности наших канализационих система је одговорност свих нас, и заједничким напорима можемо обезбедити одрживу и здраву будућност наше заједнице. Хвала вам на подршци и разумевању.