ЈКП „Букуља“ Аранђеловац у петак 18.11.2016.године прославила је 88.година постојања. Свечаној прослави је присуствовао председник општине Бојан Радовић, представници локалне самоуправе, представници јавних предузећа и установа и пословни сарадници. Овом приликом директор ЈКП „Букуља“ Владимир Стефановић уручио је новчане награде најбољим радницима у овој години.

 

 

„Изузетна ми је част и задовољство да данас уручим награде радницима који су се својим радом и ангажовањем издвојили од осталих радника у овој години, а као мотивација како за њих тако и за све остале раднике да се још више труде и још савесније обављају своје задатке како би сви заједно имали једно јако, модерно и препознатљиво предузеће по начину на који се ради и начину како се схватају све обавезе“, рекао је Стефановић у свом обраћању гостима.

„Захваљујем се на додељеној награди и признању за радника године, веома ми је значајно јер посао који радим није ни мало лак, као ни услови под којима се ради: по киши, снегу, сунцу..али посао мора да се обави и најважнији је тимски рад“, рекао је Ђурђевић Владан копач у РЈ водоводу.

Награде за радника године добили су:

  1. Милош Гавриловић – електричар РЈ механизација, запослен у ЈКП „Букуља“ од 2007. године,
  2. Ђурђевић Владан – копач у РЈ водовод и канализација, у ЈКП „Букуља“ је од 2007. године,
  3. Костић Горан – радник на одржавању РЈ нискоградња, у ЈКП „Букуља“ је од 2003. године,
  4. Креманац Миодраг – износач смећа РЈ хигијена, у ЈКП „Букуља“ је од 2002.године,
  5. Чордаш Обрад – износач смећа РЈ чистоћа, у ЈКП „Букуља“ је од 2001. године,
  6. Милосављевић Предраг – радник на одржавању РЈ гробље, у ЈКП „Букуља“ је од 1994. године.