Поштовани потрошачи,

У години иза нас имали смо пуно потешкоћа, али смо успели да одржимо стабилност у водоснабдевању и квалитету пијаће воде. То нам је омогућило савремено Постројење за прераду воде којим се наш град може похвалити. Такође, и рад запослених на Постројењу који врше двадесетчетворочасовни мониторинг воде која иде ка вашим домовима.

У години пред нама трудићемо се да одржимо квалитет и редовност у снабдевању пијаћом водом. Година ће бити тешка, због мале количине падавина у предходном периоду и ниског водостаја на нашим акумулацијама. Зато апелујемо на рационалну потрошњу и редовност плаћања наших услуга.

У прилогу ћете моћи да погледате стручно мишљење Института за јавно здравље из Крагујевца који контролише наш рад и потврђује да је вода исправна за пиће и припрему хране, а да су сви параметри у складу са Правилником о хигијенској исправности воде за пиће.

Надамо се да смо оправдали ваше поверење, као и да смо увидом у документацију отклонили евентуалне сумнје и несдоумице када је у питању квалитет воде коју пијемо.

ЈКП „Букуља“ Аранђеловац