Рециклирај за чистији Аранђеловац – Градски рецикломат испред Фортуна Центра

Наши суграђани ће од сада имати прилику да искоришћену амбалажу од воде и напитака одложе у рецикломат приликом одласка у куповину

У оквиру наставка еколошке иницијативе „За чистији Аранђеловац“, наши суграђани ће од сада имати прилику да искоришћену амбалажу од воде и напитака одложе у рецикломат који се налази код Фортуна Центра на адреси Кнеза Михаила бб.

Подсећамо, компанија Књаз Милош поклонила је рецикломат суграђанима у Аранђеловцу са циљем да се мотивишу да одвајају амбалажни отпад. Након одличних резултата и прикупљених 50.000 прикупљених амбалажних јединица на Градском тргу Венац слободе, рецикломат ће бити на новој локацији – испред Фортуна Центра омогућујући суграђанима да амбалажу одложе приликом одласка у куповину.

Компанија Књаз Милош, позива суграђане да се придруже у што већем броју на догађају у среду, 10. јула са почетком у 10 часова испред Фортуна Центра како би заједнички обележили наставак еколошке иницијативе за очување нашег окружења.

Суграђани који тог дана донесу најмање 5 лименки, ПЕТ, Тетра Пак или стаклених боца и одложе их у рецикломат имају прилику да освоје симболичан поклон!

Пројекат „За чистији Аранђеловац“ реализује се у заједничкој сарадњи Књаз Милоша, Јавно- комуналног предузећа „Букуља“, и оператера амбалажног отпада Секопак. Компанија се захваљује партнерима из локалне заједнице на подршци у реализацији пројекта, као и компанији Фортуна која је препознајући значај еколошке иницијативе новим партнерством оснажила наставак пројекта у очувању животне средине