У кругу управе ЈКП Букуља Аранђеловац одржана је смотра нове механизације која је набављена у последње две године уз подршку локалне самоуправе. На овој импресивној смотри представљене су нове радне машине које су од великог значаја за РЈ Водовод и канализацију и РЈ Чистоћа и јавна хигијена. Међу набављеним машинама за РЈ ВИК су камиони путари, скипови, трактори и цистерна за одржавање канализационе мреже опремљене најсавременијим Вома системом. Нова механизација за РЈ Чистоћу и јавну хигијену укључује цистерну за воду, камионе смећаре и возило за зоохигијену. Директор ЈКП Букуља, Милан Јаћимовић, срдачно је дочекао Бојана Радовића, председника општине Аранђеловац, на овом значајном догађају. Председник Радовић је у свом обраћању поздравио и похвалио запослене раднике који свакодневно марљиво раде на очувању чистоће града и одржавању водоводне инфраструктуре. Истакао је да су ово историјска улагања за ЈКП Букуља јер деценијама пре тога, јкп није набавило ниједну нову радну машину. Сада, са овом новом опремом, ЈКП Букуља постаје најопремљеније предузеће ове врсте у Србији.

Надаље, председник Радовић је похвалио континуиране напоре да се улаже у нову опрему за рад, али и у реконструкцију круга управе и других објеката које предузеће одржава. Уз даљу подршку Општине, планира се наставак улагања у нове радне машине и опрему како би се унапредиле услуге које се пружају грађанима као јавни сервис, али и рад на проширењу водоводне и канализационе мреже који ће додатно омогућити реконструкција цевовода за сирову воду Качер-Гараши.

Директор ЈКП Букуља, Милан Јаћимовић, је изразио захвалност за подршку Општине у развоју предузећа, али и  захвалност свим колегама, посебно онима који раде на терену, на њиховој посвећености у раду током свих дана у години, без обзира на празнике и временске услове. Он је такође истакао да ће се наставити са улагањима како би се унапредили услови рада и, самим тим, услуге које се пружају грађанима.
Ова смотра нове механизације јасно показује посвећеност унапређењу инфраструктуре и квалитета живота у општини Аранђеловац, чинећи ЈКП Букуља поносом града након више деценија.