ЈКП „Букуља“ Аранђеловац у недељу 8.маја 2022.године успешно је организовала још једну еколошку акцију. Овог пута чишћена је планина Букуља, прилазни путеви од подножја ка врху.Поред запослених из комуналног предузећа акцији су се придружила и удружења, али и организације.

За све ученике биле су обезбеђене рукавице, ПапирПласт донирао је џакове, ТП Звезда доо донирала је штапове за прикупљање смећа, компанија Књаз Милош доо обезбедила је освежење за учеснике, а СРЦ Шумадија припремила је храну за учеснике.

Сви људи добре воље који су били у могућности да се придруже окупили су се по договору у 9,00 часова код ресторана Качара где су формиране и распоређене на више страна наше планине како би се прикупило што више смећа, које су за собом оставили несавесни посетиоци. По завршетку акције сви учесници су се окупили на брани акумулације Букуља и уз лепо дружење и ручак провели још неко време у природи.

Хвала свим учесницима акције који су својим учешћем дали допринос заштити природе од загађења и помогли да ширимо свест о колективној култури одлагања смећа и заштити животне средине.