Након набавке нових камиона смећара за РЈ Чистоћа и теренских возила за РЈ водовод и канализацију, који су у претходном периоду купљени у сарадњи са локалном самоуправом, у круг ЈКП-а стигао је и нови IVECO камион са цистерном 320 KS, радне запремине мотора 6726 и носивости 5t, за одгушење канализационе мреже са најсавременијим ВОМА системом, због чега је ово и највредније возило које је до сада купљено, а са којим се ретко које комунално предузеће може похвалити да га има за рад на терену. Запремина цистерне је 8m3, при чему је део за муљ запремине 5m3, а део за чисту воду 3m3, а запосленима ове радне јединице одржана је и обука за коришћење возила.

ВОМА је водећи светски произвођач пумпи високог притиска, прибора и опреме за одгушење и чишћење канализационих цеви које су потпуно или делимично блокиране наслагама или транспортним материјалом. Ово се постиже пнеуматским воденим ротационим алатима са притисцима до 3000 бара.

Са оваквим системом, уклањање материјала као што су наслаге талога, наслаге оксида, муљ, прљавштина, корење и многи други материјали, који нажалост заврше у канализационој мрежи, али и кишној канализацији, биће у многоме ефикасније и лакше, а смањиће се и загађења животне средине као и  непријатни мириси.

У сарадњи са локалном самоуправом и у наредном периоду ЈКП „Букуља“ Аранђеловац наставиће са континуираним  улагањем у осавремењавање предузећа, опреме и возила како би квалитет услуга које пружамо становницима наше општине, као  јавни сервис грађана, био још квалитетнији на опште задовољство.