Помоћ ЈКП „Букуља“ за угоститеље општине Аранђеловац

2020. година била је година борбе са опасним вирусом који је са собом однео многе животе како у земљи тако и у свету. Била је то година тешких мера која је угрозила како домаћу тако и комплетну светску економију. Борба са COVID19 се и даље наставља, због чега морамо бити одговорни и сви помагати једни другима.

И ЈКП „Букуља“ имала је пуно проблема у претходној години, нових задатака и великих трошкова, али ипак, без обзира на све, руководство ЈКП-а на челу са Надзорним одбором и подршком локалне самоуправе, поред значајних попуста које је до сада пружало редовним платишама, породицама са троје и више малолетне деце и социјално угроженим категоријама, одлучило је да нашим суграђанима који се баве угоститељством изађе у сусрет и помогне, колико је то могуће, сада када им је помоћ најпотребнија.

Према новој Одлуци сви угоститељи од 11.01.2021. – 20.01.2021. могу поднети захтев да се у наредна 3 месеца ослободе услуге плаћања чистоће свог објекта уз могућност продужења ове олакшице, а утрошена количина воде за тај период фактурише са попустом од 50%, односно, према актуелним ценама за физичка лица.

Удружење угоститеља може предати један Захтев за умањење комуналних рачуна са списком својих чланова, а остали угоститељи ће засебно предавати своје Захтеве на писарници ЈКП-а. Сваки Захтев ће се посебно разматрати уз договор са власницима угоститељских објеката о решавању проблема њихових заосталих дуговања за воду и комуналне услуге.

Напомињемо да ова олакшица угоститељима важи у нареда три месеца уз могућност продужетка договора.

ЈКП „Букуља“ Аранђеловац је друштвено одговорно предузеће и у најтежим тренутцима увек проналази начин да својим потрошачима изађе у сусрет, а овог пута најугроженији су угоститељи, који су претрпели велики удар тешким мерама ограниченог броја гостију и термином рада у објектима.

 

ЈКП „Букуља“ увек уз своје суграђане!